18.6 C
Athens

Ελλάδα – Τσεχία: Με Παπανικολάου η 12άδα της εθνικής

Ο Κώστας Παπανικολάου συμπεριλήφθηκε στην πρώτη 12άδα του Βασίλη Σπανούλη για το Ελλάδα - Τσεχία αλλά η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη

Γνωστή έγινε παραμονή του αγώνα με την Τσεχία στο ΣΕΦ η 12άδα που επέλεξε ο Βασίλης Σπανούλης για το πρώτο ματς στον πάγκο της εθνικής για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Ο Βασίλης Σπανούλης συμπεριέλαβε τον Τόμας Γουόκαπ ως νατουραλιζέ και άφησε εκτός τον Μήτρου-Λονγκ ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε στη 12άδα ο Κώστας Παπανικολάου παρότι υποβλήθηκε σε μαγνητική λόγω ενοχλήσεων και ακολούθησε θεραπεία. Η συμμετοχή του πάντως χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Η δωδεκάδα της εθνικής Ελλάδας: Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Παπαγιάννης, Μήτογλου, Ρογκαβόπουλος, Αντετοκούνμπο, Μωραΐτης, Καλαϊτζάκης, Γουόκαπ, Κουζέλογλου, Χαραλαμπόπουλος, Τολιόπουλος.

Στην ομάδα που θα συνεχίσει την Παρασκευή (23/2) την προετοιμασία της για τον δεύτερο αγώνα των προκριματικών τη Δευτέρα (26/2) στη Χάγη με την Ολλανδία, παραμένουν οι τέσσερις παίκτες που σήμερα θα είναι εκτός, δηλαδή οι Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μαντζούκας, Βαγγέλης Ζούγρης και Ναζ Μήτρου Λονγκ, ενώ έχει αποχωρήσει ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος διαγνώστηκε με οστικό οίδημα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς