23.3 C
Athens

Κασσελάκης στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε σε νέες εκλογές

«Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε σε εκλογές», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης από το βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώνοντας ότι προσφεύγει στα μέλη του κόμματος για έναν «πλήρη οδικό χάρτη για επανεκλογή, επανίδρυση και επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώσα παράταξη».

Ο Στέφανος Κασσελάκης από το βήμα του συνεδρίου «σήκωσε το γάντι» που του πέταξε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας και σε ένα ιδιαίτερα σκληρό κλείσιμο της ομιλίας του, επιτέθηκε σε όσους αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι ορισμένοι ήθελαν να είναι πρόεδρος υπό προθεσμία και σε , τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται επανίδρυση. «Όποιος νομίζει ότι μπορεί να ανορθώσει ένα κόμμα που συνετρίβη και διασπάστηκε δύο φορές μέσα σε λίγους μήνες, ας έρθει να αναλάβει. Ζητούν να λογοδοτήσω για τις κακές δημοσκοπήσεις όσοι δε λογοδότησαν ποτέ για τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ από το 32 στο 18%»

Τέλος, τόνισε ότι δεν φυτεύτηκε στην ηγεσία του κόμματος, αλλά από τα μέλη του κόμματος και ανακοίνωσε ότι πάει σε νέες εκλογές για ηγεσία του κόμματος. «Όσοι πίστεψαν ότι φυτεύτηκα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα δουν τις δικές μου ρίζες. Προσφεύγω στις ρίζες μου: Στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Με έναν πλήρη οδικό χάρτη για επανεκλογή, επανίδρυση και επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώσα παράταξη. Ως τη μονη απάντηση σε ένα σάπιο, διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα. Δε με κρατάει κανείς. Μόνο ο κόσμος. Ο κόσμος που στάθηκε στις ουρές. Και θα ξανασταθεί, για να έχει φωνή και ελπίδα. Είμαι εδώ. Είμαι όρθιος. Είμαι έτοιμος.Να τελειώνουμε με τα μικρά για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα, τη Δεξιά του Μητσοτάκη.

ΠΗΓΗethnos.gr
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς