20.7 C
Athens

Κλέβει την παράσταση ο Ραντζέλοβιτς στο πρωτάθλημα Σερβίας (Vid)!

Ο Ραντζέλοβιτς πέτυχε ένα γκολ και έδωσε ασίστ στην εκτός έδρας νίκη της Ραντνίσκι

Έλαμψε πάλι το άστρο του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς! Ο νεαρός Σέρβος ακραίος επιθετικός που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και παραχωρήθηκε δανεικός στην Ραντνίσκι ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στην εκτός έδρας νίκη επί της Ράντνικ Σουρντούλιτσα.

Ο Ραντζέλοβιτς ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της ομάδας του και μάλιστα σκόραρε στο 71′ το γκολ της ισοφάρισης και έφτιαξε το 1-2 για τον Αλεξάντρ Στανισλιάγεβιτς στο 83′.

Με αυτή τη νίκη η Ραντνίτσκι έκανε ρεκόρ συλλόγου για το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού σε εννιά παιχνίδια έχει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Βρίσκεται μάλιστα στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Σερβίας με 20 πόντους, ένα πίσω από τον Ερυθρό Αστέρα (έχει 21, αλλά σε 7 παιχνίδια) και ένα μπροστά από την Παρτιζάν (έχει 19, αλλά σε οκτώ παιχνίδια).

Ο 21χρονος Ραντζέλοβιτς κερδίζει τις εντυπώσεις και ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει κάνει μια σπουδαία μεταγραφή. Ο αριστερός ακραίος επιθετικός αν συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό (δύο γκολ και δύο ασίστ στα 9 παιχνίδια), δεν θα αργήσει να πάρει τον δρόμο για τον Πειραιά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς