19.1 C
Athens

Ο Ολυμπιακός τιμά τον Γιώργο Πρίντεζη σε ξεχωριστή γιορτή στις 6 Σεπτεμβρίου

Στις 6 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Γιώργο Πρίντεζη στο ΣΕΦ σε μια ξεχωριστή γιορτή όπου θα κρεμαστεί στον ουρανό του σταδίου η φανέλα με το νούμερο 15

Το καλύτερο δώρο στον Γιώργο Πρίντεζη πραγματοποίησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανήμερα (22/2) των 39ων γενεθλίων του!

Ένας εκ των θρύλων στην ιστορία του συλλόγου, θα τιμηθεί όπως του αρμόζει στο ΣΕΦ σε μια σπέσιαλ βραδιά από αυτές που μόνο η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξέρει να πραγματοποιεί.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έλαβε την πρόσκληση για τη γιορτή την Πέμπτη (22/9) που γιορτάζει τα 39α γενέθλιά του και αντιλαμβάνεται κανείς πως στις 6 Σεπτεμβρίου 2024 στο ΣΕΦ θα υπάρξουν στιγμές αποθέωσης και συγκίνησης αφού θα κρεμαστεί στον ουρανό του σταδίου η φανέλα με το νούμερο 15.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«“Life’s most precious moments are the ones engraved in our memories.” («Οι πιο πολύτιμες στιγμές είναι εκείνες που χαράσσονται στην μνήμη μας»).

Στο άκουσμα του ονόματος του Γιώργου Πρίντεζη το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων, είναι το πεταχτάρι στην Κωνσταντινούπολη, με το οποίο «χάρισε» το δεύτερο Ευρωπαϊκό στον Θρύλο και τον επανάφερε -μετά από χρόνια- στην κορυφή της Ευρώπης. Ωστόσο, ο «Πρι» είναι πολλά περισσότερα από μία στιγμή…

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024 η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει με μια ξεχωριστή γιορτή, τον σπουδαίο αθλητή, τον μεγάλο αρχηγό, τον γνήσιο Ολυμπιακό, Γιώργο Πρίντεζη, αναρτώντας στον ουρανό του ΣΕΦ για πάντα τη φανέλα με το Νο15.

Μείνετε συντονισμένοι…»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς