16.5 C
Athens

Μπέβερλι: Ο Θανάσης με θαύμαζε όταν έπαιζα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό (vid)

Τα χρόνια του στον Ολυμπιακό θυμήθηκε ο Πατ Μπέβερλι σε podcast του και με αφορμή τον θαυμασμό που έτρεφε για τον ίδιο ο τωρινός συμπαίκτης του στους Μπακς, Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο Μπέβερλι που από τις αρχές Φλεβάρη αγωνίζεται με τα χρώματα των Ελαφιών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα συμπαίκτη του, που όπως αποκάλυψε τον θαύμαζε όταν ο Αμερικανός αγωνιζόταν στη χώρα μας (2009/2010) με τα χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό.

«Κι ο Θανάσης είναι εξαιρετικός. Έπαιζα στην Ελλάδα και θα μπορούσε να πει κανείς στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, τον Ολυμπιακό. Εκείνος τότε ήταν στη δεύτερη κατηγορία και μου είπε μια μέρα ‘σε έβλεπα και ήθελα να γίνω σαν και σένα’. Δε θυμάμαι κανέναν άλλο να με θαυμάζει και να θέλει να γίνει σαν και μένα στο γήπεδο.

Όταν τον βλέπεις απέξω μπορείς να απορείς, αλλά μέσα στην ομάδα καταλαβαίνεις πως είναι ο καλύτερος συμπαίκτης, 110%. Κάθε μέρα δίνει το 110% στις προπονήσεις, ενθαρρύνει τους άλλους, τους μιλάει και έχει πάντα ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο», δήλωσε ο νέος παίκτης των Μπακς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς