24.3 C
Athens

ΠΑΟΚ: Όλα καλά με Μπάμπα, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Ο Γκανέζος μπακ του Δικεφάλου πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο και ευτυχώς οι εξετάσεις μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στη Λεωφόρο βγήκαν «καθαρές», με τον ίδιο να επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Η στιγμή του σοκαριστικού τραυματισμού του Μπάμπα Ράχμαν σόκαρε τους πάντες στη Λεωφόρο κατά τη διάρκεια της παράτασης του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με τον Γκανέζο μπακ να χάνει για λίγο τις αισθήσεις του μετά από μονομαχία στον αέρα με τον Βαγιαννίδη.

Ο Αφρικανός αμυντικός του Δικεφάλου συνήλθε μετά την άμεση παρέμβαση των γιατρών τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του ΠΑΟΚ, με το κοινό στη Λεωφόρο να τον χειροκροτεί όσο μεταφερόταν με φορείο στο ασθενοφόρο.

Ο Γκανέζος μπακ πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο, με τις εξετάσεις του να βγαίνουν «καθαρές» και όπως είπε στις δηλώσεις του ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται μέσα στη μέρα (22/2) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επιστρέψει -αφού αναρρώσει πλήρως- σε πρόγραμμα προπονήσεων. Ευτυχώς, δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα υγείας και ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα ξανά στα γήπεδα.

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ: «Γίνεται καλά σύντομα Μπαμπίνιο»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς