19.7 C
Athens

Επίσημο: Τέλος από την Μπάγερν το καλοκαίρι ο Τούχελ

Το… καλοκαιρινό διαζύγιο με τον Τόμας Τούχελ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (21/2) η Μπάγερν Μονάχου.

Η ήττα στο ντέρμπι κορυφής από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και η νέα… σφαλιάρα από την Μπόχουμ, έχουν αφήσει τους Βαυαρούς 8 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Ενδιάμεσα φυσικά υπήρξε κι η ήττα από τη Λάτσιο με 1-0 για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στους «16» του Champions League.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη μέτρια πορεία της Μπάγερν τη φετινή σεζόν οδήγησαν τους ανθρώπους της ομάδας στην απόφαση να μην συνεχίσουν με τον Τούχελ και τη νέα χρονιά. Ο Γερμανός θα καθίσει στον πάγκο του συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Ωστόσο όποιο και να είναι το αποτέλεσμα γνωρίζει ήδη πως σε λίγους μήνες θα προσπαθήσει να βρει κάτι νέο στην προπονητική του καριέρα.

Ο Τούχελ βρίσκεται στον πάγκο των Βαυαρών από τον Μάρτιο του 2023 και στο διάστημα αυτό μετράει 28 νίκες, 5 ισοπαλίες και 11 ήττες σε 44 παιχνίδια.

«Συμφωνήσαμε ότι θα ολοκληρώσουμε τη συνεργασία μας μετά το τέλος της σεζόν. Μέχρι τότε, εγώ και η προπονητική ομάδα μου θα συνεχίσουμε φυσικά να κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία», δήλωσε μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου ο Γερμανός τεχνικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς