18.6 C
Athens

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Πίτερς μέχρι το 2026

Η οικογένεια Πίτερς μένει στο Λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του 2026 - Το πανέμορφο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Αμερικανό, τη σύζυγο του και το νεογέννητο παιδί τους έξω από το ΣΕΦ

Επίσημη μορφή πήρε η επέκταση του συμβολαίου του Άλεκ Πίτερς, με τον Αμερικανό να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Οι Ερυθρόλευκοι προανήγγειλαν λίγη ώρα πριν πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και η επίσημη ανακοίνωση δεν άργησε να έρθει.

Τα δύο πρωινά βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ήταν τυχαία, με τους Ερυθρόλευκους να ανεβάζουν ένα τελευταίο ολοκληρωμένο βίντεο για να ανακοινώσουν και επίσημα τη συμφωνία με τον Πίτερς. Εκεί ο Αμερικανός βρέθηκε έξω από το ΣΕΦ μαζί με τη σύζυγο του και το νεογέννητο παιδί τους και τη ρώτησε «πιστεύεις ότι θα μπορούσες να βλέπεις αυτή την θέα για δύο ακόμα χρόνια;» Φυσικά η απάντηση ήταν θετική.


Ο Πίτερς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τους Ερυθρόλευκους και τη φετινή σεζόν μετράει 14,1 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ μέσο όρο με 51,6% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 14,3 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ μέσο όρο με 54,8% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής στη EuroLeague.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Άλεκ Πίτερς έως το 2026.

Ο 28χρονος φόργουορντ, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη δύο σεζόν».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς