19 C
Athens

Ομάδα-οικογένεια: Το ξεκαρδιστικό video με το πρόστιμο σε Μπαρτζώκα και το «βάλε και τα δικά μου» του Λαρεντζάκη

Απίθανο σκηνικό στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του τρίτου σερί Κυπέλλου στην Κρήτη: Ο Παπανικολάου υπενθύμισε στον Χρήστο Μπαφέ το πρόστιμο που πρέπει να πληρώσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Λαρεντζάκης το εκμεταλλεύτηκε για να τη βγάλει στη... ζούλα

Ομάδα-οικογένεια! Αυτό είναι (και) ο φετινός Ολυμπιακός που έχει τρομερά δυνατό και ευχάριστο κλίμα στα αποδυτήρια κι αυτό φαίνεται στις χαρές και στις δυσκολίες.

Στιγμές μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, τρίτου σερί και συνολικά 12ου στην ιστορία του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του είχαν ένα ξεκαρδιστικό διάλογο στα αποδυτήρια με αφορμή το πρόστιμο που… καλείται να πληρώσει ο Έλληνας τεχνικός για την τεχνική ποινή που δέχθηκε βάσει εσωτερικού κανονισμού, μετά από υπενθύμιση του κάπτεν Κώστα Παπανικολάου στον Χρήστο Μπαφέ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας το δέχθηκε αμέσως και μάλιστα συμφώνησε να καλύψει και το πρόστιμο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη μετά από σχετική ατάκα («βάλε και τα δικά μου») του Έλληνα γκαρντ, που φανερά χαρούμενος στη συνέχεια είπε στον Λούντζη: «πάλι στη ζούλα την έβγαλα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς