18.7 C
Athens

Μπαρτζώκας: Αξιοσημείωτο το ρεκόρ των 7 σερί τίτλων, το «μέχρι τέλους» είναι συνολική φιλοσοφία

«Το ''Μέχρι Τέλους'' είναι μια συνολική φιλοσοφία, ότι πιστεύουμε στις αξίες του συλλόγου και παραμένουμε σεμνοί ακόμα και τις στιγμές που δίνουμε ηχηρές απαντήσεις», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας με αφορμή την κατάκτηση του κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός είναι για τρίτη σερί χρονιά κυπελλούχος Ελλάδας, πανηγυρίζοντας με επιβλητικό τρόπο τον 7ο συνεχόμενο τίτλο του από τότε που οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έδωσαν την εντολή για το ιστορικό «Μέχρι Τέλους».

Για το «Μέχρι Τέλους» και το μεγάλο ρεκόρ των Ερυθρόλευκων μίλησε στην κάμερα του OLYMPIACOSBC TV ο… σκακιστής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τρίτο σερί Κύπελλο και την κατάκτηση 7 συνεχόμενων τίτλων για πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού: «Θα έλεγα πως είναι ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ. Είναι σημαντικό και για εμένα και για τους συνάδελφους προπονητές που ήρθαμε ξανά πριν τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, στη δεύτερη θητεία μου. Γυρίσαμε με την προοπτική να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας, να πάρουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε, έχουμε κατακτήσει τους εφτά που διεκδικήσαμε στην Ελλάδα, πήγαμε σε δύο Final Four που χάσαμε στο τελευταίο σουτ σε έναν ημιτελικό και έναν τελικό.

Δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια όλου του οργανισμού. Είναι ένας οργανισμός που αποπνέει υγεία, είμαστε σεμνοί σε ό,τι κάνουμε, δεν λέμε μεγάλα λόγια. Το μόνο που κάνουμε είναι να προσπαθούμε κάθε μέρα να δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε και είμαστε χαρούμενοι και εγώ και οι συνεργάτες μου που συνδυάστηκε η επάνοδος μας στην ομάδα με αυτό το ρεκόρ.

Για το μέχρι που φτάνει το «Μέχρι Τέλους»: Το «Μέχρι Τέλους» είναι μια συνολική φιλοσοφία, ότι πιστεύουμε στις αξίες του συλλόγου, πιστεύουμε στις αρχές μας, δουλεύουμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο σεμνοί γίνεται ακόμα και τις στιγμές που όπως τώρα μπορούμε να δίνουμε ηχηρές απαντήσεις, σεβόμενοι πάντα τον αντίπαλο και μιλώντας πάντα στους παίκτες μας για μπάσκετ αφήνοντας έξω οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι μακριά από αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς