16.7 C
Athens

Αγγελόπουλοι: Ζούμε αυτά που αξίζαμε πάντα, το «μέχρι τέλους» είναι μέχρι όσο αντέχουμε και όσο μας στηρίζει ο κόσμος

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός δίνουν μια ξεχωριστή ερμηνεία στο ιστορικό «Μέχρι Τέλους» και εξηγούν γιατί ο 7ος σερί τίτλος έχει ιδιαίτερη σημασία για τους ίδιους αλλά και ολόκληρο τον οργανισμό

Ο Ολυμπιακός είναι για τρίτη σερί χρονιά κυπελλούχος Ελλάδας, πανηγυρίζοντας με επιβλητικό τρόπο τον 7ο συνεχόμενο τίτλο του από τότε που οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έδωσαν την εντολή για το ιστορικό «Μέχρι Τέλους».

Η πεντακάθαρη νίκη επί του Παναθηναϊκού έφερε στο ΣΕΦ το 12ο κύπελλο Ελλάδας, το οποίο έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία αν λάβει κάποιος υπόψη του τις απουσίες των Γκος και Μιλουτίνοφ, αλλά και όσα προβλήματα έχουν αντιμετωπίσει οι Πειραιώτες από την αρχή της σεζόν.

Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη και το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός λογιζόταν ως φαβορί (κυρίως λόγω των απουσιών του Ολυμπιακού, αφού πέρα από τους δυο τραυματίες υπήρχαν και οι «κομμένοι» ΜακΚίσικ και Σίκμα που αγωνίζονται μόνο στη Euroleague), έχοντας μάλιστα ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα το περασμένο καλοκαίρι, τότε μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι ο συγκεκριμένος τίτλος αποκτά μεγαλύτερη αξία στη συνείδηση του κόσμου.

Όπως μεγάλη αξία έχει και για τους ανθρώπους που εδώ και 20 χρόνια ματώνουν για την ομάδα τους, απολαμβάνοντας πλέον τους τίτλους που ένα ολόκληρο σύστημα τούς έκλεβε χωρίς καμία ντροπή, αλλά και χωρίς συνέπειες.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στην κάμερα του OLYMPIACOSBC TV, δίνοντας μια ξεχωριστή ερμηνεία στο «Μέχρι Τέλους», καθώς και σε όσα ζουν μαζί με την ομάδα τους τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Όταν μεγαλώσουμε κάποια στιγμή θα καταλάβουμε όλοι μας τι έχει γίνει! Εφτά τίτλοι σε 2,5 χρόνια είναι απίστευτο. Ζούμε αυτά που αξίζουμε και αυτά που αξίζαμε πάντα. Τα έφερε έτσι η ζωή και τα ζούμε. Για αυτό έχουμε αυτά τα συναισθήματα».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Το μέχρι τέλους είναι μέχρι όσο αντέχουμε, μέχρι όσο ο κόσμος μας μάς στηρίζει και μέχρι ο Ολυμπιακός να μας δίνει αυτή την τρέλα που ζούμε σήμερα και έχουμε ζήσει τόσες άλλες φορές τα τελευταία είκοσι χρόνια που είμαστε στην ομάδα. Είναι μεγάλο επίτευγμα (σ.σ. ο 7ος σερί τίτλος), μας κάνει περήφανους και ελπίζω να πάμε για τον 8ο σερί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς