19 C
Athens

To «παιχνίδι» Περέιρα, Μαρίν με τον Σκουλά των Μπέου – Λασκαράκη

Η θεία Polly των PEAKY BLINDERS αποκαλύπτει την κόντρα Περέιρα, Μαρίν για τον διαιτητή του Πανιώνιος Ολυμπιακός, Σκουλά, φίλο των Μπέου, Λασκαράκη

Ο Περέιρα εξελίσσεται σε ιστορία της πλάκας. Πάει και βάζει διαιτητή στο Πανιώνιος – Ολυμπιακός τον Σκουλά. Μια χαρά παιδί είναι ο Σκουλάς. Ο Μαρίν ο Ισπανός τον γουστάρει και θέλει να τον κάνει διεθνή. Ο Μαρίν, όχι ο Περέιρα.

Ο Περέιρα ορίζει διαιτητές, λες και δεν ξέρει τι παίζεται στην Ελλάδα, ποιον είναι με ποιον. Λες και δεν ξέρει τι έγινε στις εκλογές της ΕΠΟ, λες και δεν ξέρει τι είναι ο Λασκαράκης.

Λες και δουλεύει σε καμιά γυάλα είναι ο Περέιρα. Δεν ξέρει ότι ο Περικλέας ο Λασκαράκης ήταν παρατηρητής στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, όπου έκανε εκθέσεις και κόντρα εκθέσεις, για να «κάψει» τον Ολυμπιακό, γράφοντας ότι στο ημίχρονο του επιτέθηκαν για ξύλο κι άλλα τέτοια, που δεν τα έλαβε κανείς υπ’ όψιν του; Τον χτύπησαν, λέει γιατί ήταν φίλος με το Μπέο. Κακό είναι να είναι κάποιος φίλος με τον Αχιλλέα;

Δεν ξέρει ο Περέιρα ότι ο Λασκαράκης είναι ταμίας στην ΕΠΟ, φίλος με το Μπέο και όπως έχει γραφτεί στον Τύπο, έχει φιλικές σχέσεις με το Μελισσανίδη; Κι εγώ, δεν λέω ότι έτσι είναι. Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι. Μόνο και μόνο γι αυτό, ο Περέιρα δεν έπρεπε να βάλει το Σκουλά στη Ν. Σμύρνη.

Κι η κουτσή κι η κανονική Μαρία ξέρει ότι ο κάθε πρόεδρος ΕΠΣ για να στηρίξει έναν πρόεδρο στις εκλογές της ΕΠΟ, παίρνει ανταλλάγματα. Βασική απαίτηση, να βάλει διαιτητή από το νομό του στη Σούπερ Λιγκ, για να το παίζει πρώτη μούρη στο Καβούρι.

Δεν τα ξέρει αυτά ο Περέιρα; Προφανώς και τα γνωρίζει. Κι όμως, τον έβαλε τον φουκαρά τον Σκουλά. Το φτωχό το μυαλό λέει ότι δυνατόν ο Σκουλάς να μην ήπιε καφέ με τον Μπέο και τον Λασκαράκη στο Βόλο; Έτσι, για να του ευχηθούν καλή επιτυχία, όχι τίποτα στο πονηρό. Τέτοια πράγματα δεν γίνονται στην Ελλάδα, βέβαια.

Στην ίδια πόλη ζουν ο Λασκαράκης, ο Μπέος και ο Σκουλάς κι είναι λογικό να έχουν φιλικές σχέσεις. Ειδικά σε τέτοιες κλειστές κοινωνίες. Κι είναι ακόμα πιο λογικό να μίλησαν για πεντακάθαρα νερά στον Κατήραγκα κι όχι για το ματς του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό.

Εκτός κι αν ο Περέιρα έβαλε τον Σκουλά να σφυρίξει Ολυμπιακό και να τον εκθέσει. Να κάνει καμιά πατατιά και να μην τον κάνει διαιτητή, που θέλει ο Μαρίν. Και να κάνει διεθνείς διαιτητές ο γίγας Μέλο, τους Διαμαντόπουλο και Ευαγγέλου. Αυτό λέει προς τα έξω. Μπορεί κι επίτηδες.

Ένα είναι το βέβαιο. Αν ο Σκουλάς ευνοήσει τον Ολυμπιακό, δεν γίνεται διεθνής. Αν κάνει καμιά κουτσουκέλα εις βάρος του, λογικά πάλι δεν θα γίνει(;). Αν την κάνει, του χρόνου πάλι θα κριθεί για διεθνής. Όσο και να το θέλουν Μπέος και Λασκαράκης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς