18.2 C
Athens

Marca: «Απέρριψε δύο προτάσεις ανανέωσης ο Χεζόνια, 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο του προσφέρει ο Παναθηναϊκός»

Φωτιά βάζει η Marca στο θέμα της ανανέωσης του Μάριο Χεζόνια καθώς όπως αναφέρει ο Κροάτης έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Το ισπανικό Μέσο δεν σταματάει εκεί αφού στέκεται και στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Η παραμονή του Κροάτη είναι ένα ζήτημα που καίει τους ανθρώπους της Βασίλισσας. Ήδη σύμφωνα με τη Marca ο Χεζόνια έχει απορρίψει δύο προτάσεις για νέο συμβόλαιο καθώς δεν καλύπτεται ούτε οικονομικά αλλά έχει και παράπονα από τον χρόνο που αγωνίζεται.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Marca, μετά τον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα και ενώ η Ρεάλ πανηγύριζε τον τίτλο έφυγε βιαστικά από το παρκέ χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Το ισπανικό Μέσο βάζει στη συνέχεια και τον Παναθηναϊκό στην κουβέντα, αναφέροντας πως είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να ξεπεράσει η Ρεάλ για την ανανέωση του Χεζόνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο φόργουορντ των Μαδριλένων αποτελεί προτεραιότητα για τους Πράσινους που του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με απολαβές που φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς