17.8 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Αιγάλεω 0-0: Οι Ερυθρόλευκοι κόλλησαν στο μηδέν υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ (vid)

Ο Ολυμπιακός Β' έμεινε αήττητος για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς ωστόσο να βρει δίχτυα κόντρα στο Αιγάλεω - Παρόντες στο προπονητικό του Ρέντη ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του

Αήττητος για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι διατηρήθηκε ο Ολυμπιακός Β’ που έμεινε στο 0-0 με το Αιγάλεω στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για τη Super League 2.

Παρουσία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και των συνεργατών του στις εξέδρες, οι Ερυθρόλευκοι απέσπασαν έναν βαθμό κόντρα στους φιλοξενούμενους που διατηρήθηκαν στην 8η θέση και στο -1 από τη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού που έφτασε τους 22 και παρέμεινε εδραιωμένη στην 7η θέση.

 

Οι φάσεις ήταν ελάχιστες στην αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό Β’ να έχει μόλις μια τελική στην εστία του Κυρίτση στο πρώτο μέρος, μετά από ένα σουτ του Αργυρίου. Το Αιγάλεω αμύνθηκε υποδειγματικά και τελικά οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν έναν βαθμό χωρίς να αισθανθούν ιδιαίτερη απειλή στο δεύτερο μέρος.

μεντιλίμπαρ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Παπακανέλλος (67′ Κωστούλας), Αποστολόπουλος, Κεραμίδας, Μπρίνιτς, Κεϊτά (67′ Ι. Ιμπαγάσα), Μουζακίτης, Αργυρίου.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Νταβιώτης, Παυλάκης (67′ λ. τρ Τάμπας), Καρρίκι (82′ λ.τ Μίκο), Ζιούλης, Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης, Ικεότσα (82′ Γαρουφαλιάς, Βάρκας, Μίσκου (61′ Ζαράκωστας), Σταμένκοβιτς (61′ Μπουλάρι)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 17/2

Παναχαϊκή – Τηλυκράτης 2-1

Κυριακή 18/2

Διαγόρας – Καλαμάτα 1-0

Χανιά – Γιούχτας 4-1

Ηλιούπολη – Παναθηναϊκός Β’ 1-3

Καλλιθέα – Ιωνικός 2-1

Δευτέρα 19/2

Ολυμπιακός Β’ – Αιγάλεω 0-0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς