16.5 C
Athens

Λαρεντζάκης: Όλοι οι τίτλοι μετράνε, με ψυχολογία… ντέρμπι αιωνίων για την κούπα

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται για την πρώτη κούπα του 2024 στο μπάσκετ, με τον τελικό Κυπέλλου στα «Δύο Αοράκια» στις 19:00 να μαγνητίζει τα βλέμματα των φιλάθλων.

Για αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV μετά τη νίκη στον ημιτελικό επί του Προμηθέα ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που τόνισε πως ο ίδιος και η ομάδα του θα μπει με την ψυχολογία και τη νοοτροπία ενός ντέρμπι αιωνίων με στόχο την κατάκτηση της κούπας στην Κρήτη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παίξαμε με δύο πολύ καλά δουλεμένες ομάδες που είναι ψηλά στην βαθμολογία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το σημερινό παιχνίδι είναι ένας τελικός, ντέρμπι αιωνίων και θα πάμε με αυτή την ψυχολογία και νοοτροπία».

Για το αν το γεγονός ότι απέναντί τους είναι ο Παναθηναϊκός αποτελεί εξτρά κίνητρο: «Πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, πόσω μάλλον όταν κρίνουν τίτλους».

Για το πόσο σημαντικό είναι για εκείνον και τους συμπαίκτες του η κατάκτηση της κούπας: «Όλοι τίτλοι μετράνε, όλα είναι Κύπελλα και διακρίσεις. Για αυτό το λόγο θα πάμε στον τελικό με αυτή την ψυχολογία και αυτό το σκεπτικό για να το κατακτήσουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς