19 C
Athens

ΝΒΑ Αll Star: Το σόου του Κάρι κόντρα στην Ιονέσκου, ο ανίκητος Λίλαρντ και το κάρφωμα της χρονιάς (vid)

Ο Στεφ Κάρι χρειάστηκε τα δύο τελευταία εύστοχα σουτ από τη γωνία για να ξεπεράσει την Ιονέσκου και να επικρατήσει τελικά με 29-26, κερδίζοντας έτσι τον πρώτο διαγωνισμό τρίποντων μεταξύ άνδρα και γυναίκας στο All Star Weekend!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κάρι πέτυχε περισσότερους πόντους από τον νικητή του κανονικού διαγωνισμού, Ντέιμιαν Λίλαρντ και η Ιονέσκου έπιασε το ίδιο νούμερο, αποδεικνύοντας το γιατί είναι οι κορυφαίοι σουτέρ στον πλανήτη.

«Ήταν τέλειο, άκρως διασκεδαστικό. Σπουδαία σουτ για αμφότερους», είπε ο 35χρονος Στεφ και η 26χρονη Σαμπρίνα τόνισε με τη σειρά της:

«Προφανώς ο Στεφ νίκησε για ένα λόγο και θα προσπαθήσω να τον κερδίσω του χρόνου».

ΛΙΛΑΡΝΤ ΑT THE… BUZZER

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ αναδείχτηκε νικητής για δεύτερη σερί χρονιά στο διαγωνισμό των τρίποντων του All Star Weekend, κάνοντας το με το γνωστό του τρόπο: το σουτ της τελευταίας στιγμής, όπως και πέρυσι.

Ο διαγωνισμός ήταν καταπληκτικός, με τέσσερις παίκτες να πετυχαίνουν 26 πόντους (Γιανγκ, Χαλιμπέρτον, Τάουνς και Λίλαρντ) και χρειάστηκε … παράταση για να αναδειχτεί η τριάδα του τελικού.

Ο Λίλαρντ ευστόχησε στην … εκπνοή όπως και πέρυσι κι έτσι κατέκτησε back to back τίτλους στο διαγωνισμό τρίποντων του All Star Weekend.

ΜΑΚΚΛΑΝΓΚ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

Ο Μακ ΜακΚλάνγκ έκανε το τέλειο «50άρι» στην τελευταία του προσπάθεια- και μάλιστα το χρειαζόταν – καρφώνοντας πάνω από τον Σακίλ Ο’Νιλ και έτσι νίκησε στον τελικό τον Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς, για τον back to back τίτλο του στο διαγωνισμό!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς