18.2 C
Athens

Παπαθεοδώρου: Η τεχνική ποινή στον Κάουαν ήταν για ψύλλου πήδημα και καθόρισε τον αγώνα

Παράπονα για την τεχνική ποινή που έβγαλε εκτός αγώνα τον Άντονι Κάουαν εξέφρασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα του Προμηθέα στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των Πατρινών εξέφρασε μάλιστα την άποψη του πως ο παίκτης του δέχθηκε τεχνική ποινή για ψύλλου πήδημα και πως καθόρισε τον αγώνα παρότι αποδείχθηκε πως η διαφορά άνοιγε κάθε φορά που ο Ολυμπιακός χάιδευε το γκάζι.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πολύ καλή τους εμφάνιση, η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Ήταν κομβική η τεχνική ποινή στον Κάουαν, που τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Δεν καταλαβαίνω πώς τέτοιες τεχνικές, για ψύλλου πήδημα, καθορίζουν αγώνες. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά και χαρούμενοι για το πνεύμα που δείξαμε απέναντι σε αυτή την ομάδα που σέβεται τον αντίπαλό της και παίζει πάντα στο όριό της.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον τρόπο που παίξαμε σήμερα, μακάρι να ήμασταν για μεγαλύτερο διάστημα κοντά στο σκορ και να μην ασχολούνται όλοι για το τι θα γίνει την Κυριακή. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες στο ελληνικό μπάσκετ. Αφού διοργανώνουμε Final Eight και θέλουμε να αντιγράψουμε καταστάσεις, θα πρέπει να αλλάξουμε πράγματα και να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να παλέψουν για να πετύχουν στόχους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς