19.9 C
Athens

Βέλεθ: Πρέπει να ξεχάσουμε πως είμαστε κοντά στον τελικό, σημαντικό το ματς με τον Ατρόμητο

Στην κάμερα της Nova μίλησε ενόψει της σημερινής (17/2, 19:30) εκτός έδρας αναμέτρησης του Άρη με τον Ατρόμητο ο Φραν Βέλεθ.

Ο άνθρωπος που σκόραρε στο Αγρίνιο και έδωσε τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό στους Κίτρινους, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να ξεχάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι και το πόσο κοντά βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου, κοιτάζοντας μόνο το ματς με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ με τον Παναιτωλικό: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ για την ομάδα, γιατί μας έφερε πιο κοντά στον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να το ξεχάσουμε, όμως, γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας με τον Ατρόμητο».

Για τη συγκέντρωση που πρέπει να έχει η ομάδα του στο πρωτάθλημα, ενώ είναι έτοιμη να βρεθεί στον τελικό Κυπέλλου: «Δεν είναι δύσκολο να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και στους αγώνες πρωταθλήματος, γενικότερα, μέχρι τη ρεβάνς. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα αυτά και το κατανοούμε. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με την εξασφάλιση της συμμετοχής μας στα πλέι οφ. Πρέπει να νικήσουμε τον Ατρόμητο για το σιγουρέψουμε αυτό, οπότε πάμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό που πέρασε και την ψυχολογία του τώρα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που πέρασα μια σκληρή περίοδο. Κάθε φορά προσπαθώ να συνέλθω κι αυτό κάνω και τώρα. Το πιο σημαντικό για μένα κάθε φορά είναι να αγωνίζομαι, να βοηθάω την ομάδα στην άμυνα, όχι να σκοράρω».

Για την πληρότητα της ομάδας στον άξονα και το πόσο βοηθάει αυτό: «Πράγματι, βοηθάει την ομάδα αυτό, γιατί η κοινή γλώσσα που μιλάμε είναι κάτι σημαντικό. Επιπλέον, ξέρουμε πώς παίζει ο καθένας από εμάς κι αυτό δίνει έξτρα βοήθεια στην ομάδα».

Για το πώς περιμένει τον Ατρόμητο: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Παίζει πολύ καλά ο αντίπαλος και είναι καλά οργανωμένος στο γήπεδο. Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο κι αυτό πρέπει να το προσέξουμε. Είναι δυνατός, γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς