19 C
Athens

Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ 1-4: Τρίποντο με επιθετική πολυφωνία και το μυαλό στους Ζότα και Άλισον

Με επιθετικό πλουραλισμό, τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, δύο γκολάρες αλλά και νέα απρόοπτα λόγω τραυματισμών οι Ρεντς πέρασαν σαν σίφουνας από το Λονδίνο

Με επιθετικό πλουραλισμό, τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, δύο γκολάρες αλλά και νέα απρόοπτα λόγω τραυματισμών η Λίβερπουλ πέρασε σαν σίφουνας (1-4) από την έδρα της Μπρέντφορντ για να διατηρηθεί στην κορυφή της Premier League, όντας στο +5 από τις Σίτι και Άρσεναλ που ακολουθούν με ματς λιγότερο (δύο λιγότερα οι Πολίτες).

Στους Ρεντς επικρατεί αγωνία για τον τραυματισμό του Ζότα που μόλις στο 35′ έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Σαλάχ να επιστρέφει μετά από 1,5 μήνα και το Κόπα Άφρικα, ενώ η ομάδα του Κλοπ έχασε και τον Άλισον πριν τη σέντρα με μυϊκό τραυματισμό. Μάλιστα, αυτές δεν είναι οι μόνες απώλειες, αφού και ο Τζόουνς αποχώρησε με πρόβλημα πριν βγει το ημίχρονο. Ενός κακού μύρια έπονται στο Άνφιλντ…

Νούνιες -με τρομερό σκαφτό τελείωμα-, ΜακΚάλιστερ, Σαλάχ και Γκάκπο πέτυχαν τα γκολ της ευρείας νίκης για τους Κόκκινους, με τον φορμαρισμένο Τόνεϊ να μειώνει προσωρινά σε 1-3 στο 75′ για την σχεδόν ακίνδυνη Μπρέντφορντ, που σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος έχει γίνει «σάκος του μποξ» στα ματς που δίνει με τους «μεγάλους».

Η Λίβερπουλ κέρδισε και μάλιστα με ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά μένει να φανεί κατά πόσο θα αντέξει μέσα στη σεζόν να καταδιώκεται από δύο ομάδες υψηλού επιπέδου που όσο αυτή στερείται βασικούς της παίκτες λόγω τραυματισμών, οι ανταγωνιστές της όλο και πλησιάζουν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 25ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 17/2

Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ 1-4 (75′ Τόνεϊ / 35′ Νούνιες, 55′ ΜακΚάλιστερ, 68′ Σαλάχ, 86′ Γκάκπο)

Μπέρνλι – Άρσεναλ (17:00)

Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ (17:00)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουέστ Χαμ (17:00)

Τότεναμ – Γουλβς (17:00)

Φούλαμ – Άστον Βίλα (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι (19:30)

Κυριακή 18/2

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον (16:00)

Λούτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Δευτέρα 19/2

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας (22:00)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς