16.1 C
Athens

Ενδιαφέρεται για τον Μπάλντοκ ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα

Ο διεθνής μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού με φόντο το καλοκαίρι, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα που επισημαίνει την ανάγκη της Σέφιλντ για οικονομική ενίσχυση τονίζοντας πως «ο Έλληνας γίγαντας θα καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του»

Οι Άγγλοι παρουσιάζουν ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τζορτζ Μπάλντοκ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα της «The Star» δύσκολα θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την αγγλική ομάδα μετά το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να χάσει έναν από τους δυνατούς της παίκτες τα τελευταία χρόνια, καθώς ενδιαφέρεται γι’ αυτόν ένας από τους γίγαντες της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός.

Οι “Blades” έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς πολλοί παίκτες μένουν χωρίς συμβόλαιο. Σύμφωνα με την Star, η ελληνική πλευρά εξετάζει τη μεταγραφή του Μπάλντοκ στην προσπάθειά τους να ενισχυθούν οικονομικά», όπως αναφέρεται σχετικά.

Τη φετινή σεζόν ο διεθνής δεξιός μπακ μετράει 11 συμμετοχές με απολογισμό δύο ασίστ με τη φανέλα της Σέφιλντ στην Premier League, δίχως πάντως να βρίσκεται στα βασικά πλάνα των «Λεπίδων».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς