21 C
Athens

Στο κεφάλι ο θανάσιμος πυροβολισμός της 28χρονης στο Ηράκλειο

Γύρω στις 7.30 το πρωί ένα τηλεφώνημα που έγινε προς το ΕΚΑΒ ήταν η αρχή για να αποκαλυφθεί η δολοφονία της 28χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία, η οποία βρέθηκε νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι, στο σπίτι της στην οδό Πατρόκλου στα Καμίνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που τηλεφώνησε ανέφερε στον τηλεφωνητή του ΕΚΑΒ: «Ελάτε, υπάρχει μία γυναίκα χτυπημένη».

«Δεν ήταν γνωστό εάν ήταν ο δράστης. Μιλούσε καλά ελληνικά και το τηλεφώνημα ήταν σύντομο» ανέφερε αρμόδια πηγή.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφτασε η ασφάλεια, βάζοντας τον σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ και τον μετέφερε στο αστυνομικό μέγαρο.

Το ζευγάρι έμενε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Πατρόκλου, στα Καμίνια. ο 39χρονος το πρωί, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, σκότωσε την νεαρή γυναίκα.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα νεκρή, πεσμένη δίπλα στον καναπέ του καθιστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ αίμα βρέθηκε και σε ένα σεντόνι. Φορούσε τα ρούχα της και σύμφωνα με πηγές έφερε τραύμα από σφαίρα στο πλάι του κεφαλιού της, κοντά στο αυτί.

Ο 39χρονος ομολόγησε το έγκλημα, λέγοντας ότι πυροβόλησε την σύντροφό του με ένα πιστόλι. Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε σε ένα τραπεζάκι μέσα στο σπίτι και είχε μέσα 3 πλήρη φυσίγγια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο βρέθηκε και μια βολίδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς