21.5 C
Athens

Ζούρος: Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει

Η ΑΕΚ έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό στον πρώτο προημιτελικό για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ωστόσο στο τέλος λύγισε και ηττήθηκε με 79-72.

Ο Ηλίας Ζούρος εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την προσπάθεια της ομάδας του και τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου πως η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στο σταφ, έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους για να είναι έτοιμη η ομάδα σε ένα πολύ σημαντικό ματς. Σε μεγάλο διάστημα παίξαμε καλά, αλλά πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Πιστεύω στους παίκτες μου, πιστεύω στην ομάδα. Μέσα απο τις ατυχίες θα προχωρήσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται, είμαι σίγουρος ότι θα τους κάνουμε περήφανους σύντομα.

Αρχίζουμε να δυναμώνουμε στην άμυνα, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, η ΑΕΚ θα επιστρέψει. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, εύχομαι να είναι πραγματική γιορτή για το μπάσκετ και στο μέλλον να υπάρχουν φίλαθλοι και με διακριτικά. Βήμα-βήμα προχωράμε, κάνουμε λάθη και διορθωνόμαστε. Η άμυνα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.

Η επανένταξη του Κουζμίνσκας είναι σημαντική, η διοίκηση της ομάδας είχε κάνει σωστό σχεδιασμό, όμως το μπάσκετ δυστυχώς έχει εκπλήξεις. Ακόμα και σήμερα είχαμε προβλήματα, ο Τίλμαν είναι έξω, ο Μόργκαν είχε ένα πρόβλημα και το παιδί πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, ο Χατζηδάκης για ιατρικούς λόγους δεν ήταν εδώ. Πάντα λείπουν κάποιοι. Δεν υπάρχουν όμως δικαιολογίες, πιστεύω στην ομάδα, το λέω, το επαναλαμβάνω, πιστεύω στην οικογένεια. Η ΑΕΚ πρέπει να επιστρέψει και θα επιστρέψει.

Ο Αγραβάνης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, είναι ένα καλό παιδί που παλεύει για την ομάδα. Επανήλθε πιο γρήγορα, δίνει την ψυχή του για την ομάδα, αλλά πρέπει πρώτα να επανέλθει το κορμί του για να τρέξει πιο γρήγορα, να δώσει αυτό που μπορεί να δώσει. Δεν είναι σωστό να μιλάμε ατομικά, εγώ πιστεύω στην έννοια της ομάδας. Η ομάδα παίζει, κερδίζει, χάνει, είμαστε μία γροθιά και έτσι πρέπει να είμαστε. Χάσαμε ριμπάουντ που δεν πρέπει να χάνουμε. Αλλά θα παίξουμε άμυνα και θα γίνουμε αυτό που πρέπει να γίνουμε. Πιστεύω στην ομάδα, αρκεί να είμαστε υγιείς».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς