22.2 C
Athens

Κανονικά το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ψήφισαν κατά της αναβολής Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Άρης

Το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ απορρίφθηκε καθώς μόνο 7 ομάδες ψήφισαν υπέρ ενώ χρειάζονταν συνολικά 10

Κανονικά θα διεξαχθεί την Κυριακή το ΠΑΟΚΟλυμπιακός όπως είχε οριστεί. Πραγματοποιήθηκε το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League για το αίτημα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για την αναβολή του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του.

Για να περάσει το αίτημα, 10 ομάδες έπρεπε να ψηφίσουν υπέρ από τις 14 του πρωταθλήματος και ΑΕΚ Παναθηναϊκός «πρωτοστάτησαν» ώστε το συγκεκριμένο αίτημα να απορριφθεί για τους δικούς τους λόγους. Οι ομάδες που ψήφισαν υπέρ ήταν 7.

Θυμίζουμε πως και ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε θετικός στην αναβολή καθώς ακολουθεί ο επαναληπτικός Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι ομάδες που ψήφισαν ΥΠΕΡ της αναβολής ήταν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας, ο Ατρόμητος, ο ΟΦΗ, ο Πανσερραϊκός και ο Βόλος, ενώ ΛΕΥΚΟ ψήφισαν ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Κηφισιά, η Λαμία και ο Παναιτωλικός. ΚΑΤΑ όπως είχαν αποφασίσει εξ αρχής, ψήφισαν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης.

Η ανακοίνωση της Super League: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League τέθηκε σε ψηφοφορία το από 13/2/2024 αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί αναβολής του αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός», που έχει οριστεί για την 18/2/2024.

Επί 14 ψηφισάντων, υπέρ του αιτήματος ψήφισαν 7 Μέλη του Δ.Σ., κατά του αιτήματος ψήφισαν 3 Μέλη του Δ.Σ., ενώ 4 μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν “λευκό”. Ως εκ τούτου, επειδή δεν επετεύχθη η απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς