18 C
Athens

Μπακασέτας: Η προσπάθεια σύνδεσης μιας αψιμαχίας με την Εθνική και η στοχευμένη επίθεση είναι ατυχής

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας τοποθετήθηκε δημόσια για τα όσα έγιναν στη φάση της αποβολής του με τον Τάισον, κάνοντας λόγο για «στοχευμένη επίθεση» προς το πρόσωπό του, ενώ πρόσθεσε πως «όλοι κρινόμαστε από το σύνολο των πράξεών μας»

Η φάση του έντονου διαπληκτισμού του Τάσου Μπακασέτα με τον Τάισον προκάλεσε μεγαλύτερο κρότο ακόμα και από το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα αμφότεροι να αποβληθούν, με τη συνέχεια εκτός γηπέδων με εκατέρωθεν ανακοινώσεις να ρίχνουν κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Απάντηση Παναθηναϊκού σε ΠΑΟΚ: «Ντροπή για μια ομάδα να κατηγορεί ξεδιάντροπα τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σύνδεσε αυτό το γεγονός με την εθνική Ελλάδας λόγω της θεατρικής πτώσης του αρχηγού της, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να απαντά κάνοντας λόγο για «ντροπή» και «διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε δημόσια μέσω Instagram story και ο ίδιος ο Μπακασέτας, που αρχικά απολογήθηκε για τη φάση της αποβολής του και στη συνέχεια τόνισε πως «η προσπάθεια σύνδεσης μίας αψιμαχίας με την εθνική Ελλάδας και η στοχευμένη επίθεση προς το μέρος του είναι ατυχής».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Αρχικά οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για την αποβολή μου και ό,τι την προκάλεσε. Δυστυχώς μέσα σ’ έναν αγώνα δεν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ήταν λάθος μου.

Από εκεί και πέρα, η προσπάθεια σύνδεσης μιας αψιμαχίας με την Εθνική Ελλάδας και η στοχευμένη επίθεση είναι ατυχής.

Ευτυχώς όλοι κρινόμαστε από το σύνολο των πράξεών μας και όχι μεμονωμένα ανά περίσταση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς