19.8 C
Athens

Στάνκοβιτς: Δύσκολο να προετοιμαστείς για τον Ολυμπιακό, έχει αλλάξει προπονητή και σχεδόν όλο το ρόστερ

Πίστη στις ικανότητες των παικτών του αλλά και αγωνία μπροστά στο… άγνωστο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδειξε πως έχει ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Ο προπονητής της Φερεντσβάρος εξήγησε τι τον προβληματίζει αλλά και τι περιμένει απέναντι στον Ολυμπιακό, εξηγώντας πως σέβεται τους Ερυθρόλευκους αλλά έχει παίκτες που θα παλέψουν για την πρόκριση.

«Είναι πολύ δύσκολο να προετοιμαστείς για μια αναμέτρηση με έναν νέο προπονητή στην αντίπαλη ομάδα. Την ίδια στιγμή, είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής και θα έχει προετοιμάσει καλά τους παίκτες.

Θα πρέπει να είμαστε εμείς εκείνοι που θα τον οδηγήσουμε σε ήττα. Από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε την τακτική που θα ακολουθήσουν στο γήπεδο, θα πρέπει πρώτα να προετοιμαστούμε για τους ποδοσφαιριστές τους αλλά δεν θα έχουμε εύκολο έργο ούτε σε αυτό από τη στιγμή που άλλαξαν σχεδόν όλο το ρόστερ τον χειμώνα, 20 με 22 παίκτες έχουν έρθει τους τελευταίους οχτώ μήνες.

Θα είναι υπέροχο συναίσθημα να παίξουμε μπροστά σε 30.000 φιλάθλους. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα όμως ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο. Δεν θα κριθεί αύριο η πρόκριση αλλά θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και στο πρώτο παιχνίδι επίσης. Θα χρειαστούμε πειθαρχία και συγκέντρωση στο γήπεδο. Έχω 25 ποδοσφαιριστές που είναι πρόθυμοι να υποφέρουν για να πετύχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος προπονητής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς