27.7 C
Athens

Σετιέν: «Καθόλου εύκολο αυτό που κάναμε στην έδρα του Ολυμπιακού»

Το εγκώμιο των παικτών του για τα υψηλά ποσοστά κατοχής της μπάλας απέναντι στον Ολυμπιακό, έπλεξε ο προπονητής της Μπέτις Κίκε Σετιέν

Στα πολύ υψηλά επίπεδα κατοχής της μπάλας που είχε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Μπέτις Κίκε Σετιέν.

Η ισπανική ομάδα  είχε να επιδείξει το εκπληκτικό ποσοστό του 70% κατοχή μπάλας στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης», με τον τεχνικό της ισπανικής ομάδας να τονίζει ότι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο για καμία ομάδα να το κάνει στην έδρα του Ολυμπιακού.

Στη συνέντευξη Τύπου που αφορά την αυριανή αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο έμπειρος τεχνικός επαίνεσε τους ποδοσφαιριστές του:

«Στο ματς με την Βαλένθια στο Μεστάγια ήμασταν εμείς εκείνοι που ελέγχαμε την μπάλα και την κυκλοφορία της. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αποδείξαμε ότι μπορούμε συνεχώς να είμαστε οι κυρίαρχοι στο γήπεδο και να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας από τον αντίπαλο. Δεν είναι καθόλου εύκολο να το κάνει μια ομάδα αυτό στην έδρα του Ολυμπιακού, όμως εμείς τα καταφέραμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς