18.8 C
Athens

Δέλλας: Ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα

Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του ΟΦΗ πραγματοποίησε σήμερα (13/2) ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο Έλληνας τεχνικός που ανακοινώθηκε χθες (12/2) από τους Κρητικούς, έκανε σήμερα τις πρώτες του δηλώσεις πριν πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση και τόνισε πως γνωρίζει ότι πήγε σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ. Οι σκέψεις μου είναι θετικές. Είμαι σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ήρθα σε μία περίεργη περίοδο, αφού η νομάδα δεν πηγαίνει καλά. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το κλίμα. Θέλουμε να φανεί η εμπειρία και η ποιότητα της ομάδας μας ξανά. Πιστεύω στις δυνατότητες των παικτών μας. Τώρα χρειάζεται πολλή δουλειά και λίγα λόγια.

Στόχος μας είναι να είμαστε όσο έτοιμοι γίνεται στο ματς της Δευτέρας (19/2) με τον Πανσερραϊκό. Βασικό στοιχείο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να τονώσουμε την ψυχολογία μας. Να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Εκεί θα εστιάσουμε κυρίως. Ο κόσμος “διψάει” για νίκες. Θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας. Πάντα δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε πάλι περήφανους. Τώρα θέλω να γνωρίσω τους παίκτες και να με γνωρίσουν και εκείνοι.

Δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου. Πρέπει να δουλέψουμε. Μέρα μέρα η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Ίσως να έχουν οι παίκτες μας πίεση και φόβο λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Χρειάζεται δουλειά και προπόνηση και όλα θα γίνουν καλύτερα. Κάθε λεπτό είναι σημαντικό. Πρέπει οι παίκτες να μάθουν τι ζητάω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς