16.2 C
Athens

Τα εισιτήρια για το Ελλάδα – Τσεχία, στην πρεμιέρα του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της εθνικής

Η εθνική Ανδρών φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου την Τσεχία (21:00) και θέλει να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της.

Σημειώνεται πως η ΕΟΚ λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της 16άδας που θα βρίσκεται στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή, γνωστοποίησε και τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση:

«Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει! Η επίσημη αγαπημένη δίνει τον πρώτο της αγώνα στο δρόμο για το Ευρωμπάσκετ 2025 στο ΣΕΦ στις 23 Φεβρουαρίου. Αντιμετωπίζει στις 21.00 την Τσεχία, με τον Βασίλη Σπανούλη για πρώτη φορά στο τιμόνι της ομάδας. Αν θέλετε να κλείσετε την δική σας θέση δίπλα στην Εθνική Ομάδα, μπορεί να το κάνετε με ένα «κλικ» ΕΔΩ.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται από σήμερα και οι διεθνείς περιμένουν να νιώσουν για μία ακόμη φορά την αγάπη του κόσμου για την ομάδα, η οποία το καλοκαίρι έχει στο πρόγραμμά της το ιδιαίτερα σημαντικό ραντεβού του Προολυμπιακού Τουρνουά. Μια διοργάνωση η οποία θα φιλοξενηθεί στη χώρα μας και στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» (2-7/7).

Σε αυτό το πρώτο παράθυρο της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025 η Ελλάδα μετά την Τσεχία θα αναμετρηθεί με την Ολλανδία στη Χάγη (26/2, 19.30). Το δεύτερο παράθυρο θα «ανοίξει» στις 21 Νοεμβρίου (21/11 Μ. Βρετανία-Ελλάδα, 24/11 Ελλάδα-Μ. Βρετανία) και το τρίτο στις 21 Φεβρουαρίου 2025 (21/2 Τσεχία-Ελλάδα, 24/2 Ελλάδα-Ολλανδία)».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς