17.3 C
Athens

Ντουντουνάκη: Χαίρομαι για την 5η θέση, αλλά ιδανικά θα ήθελα καλύτερο χρόνο

Η Άννα Ντουντουνάκη πέτυχε σήμερα (12/2) το καλύτερο πλασάρισμα Ελληνίδας κολυμβήτριας στην ιστορία των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στα 100μ. πεταλούδα στη Ντόχα.

Αν και πρόκειται για αδιαμφισβήτητη επιτυχία, η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν ήταν ικανοποιημένη, καθώς ο χρόνος της δεν ήταν αυτός που περίμενε.

«Θα ακουστεί λίγο περίεργο, αλλά πρώτη μου σκέψη ήταν το 57.62, γιατί δεν ήταν αυτό που είχα στο μυαλό μου. Χαίρομαι προφανώς που είμαι πέμπτη στον κόσμο αυτή την στιγμή, αλλά ο στόχος μου για αυτήν την κούρσα εξαρχής ήταν να καταφέρω να φτάσω το ατομικό μου ρεκόρ (σ.σ. 57.25 από τους Ολυμπιακούς του Τόκιο) και δεν ήρθε αυτό που ήθελα.

Είναι αισιόδοξο για αρχή της χρονιάς που ξεκίνησα με αυτόν τον χρόνο, αλλά από εκεί και πέρα η αλήθεια είναι ότι περίμενα να κάνω έναν γρηγορότερο χρόνο στον τελικό.

Σίγουρα μου απορρόφησε αρκετή ενέργεια η πίεση που είχα χθες και στις δύο μου κούρσες, αλλά εντάξει, δεν μπορώ ότι δεν είμαι ευχαριστημένη», δήλωσε η Χανιώτισσα κολυμβήτρια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς