19.7 C
Athens

Super League 2: Η Καλλιθέα πήρε μεγάλη νίκη επί της Ηλιούπολης και διατηρήθηκε στο +6 από τα Χανιά (vid)

Η Καλλιθέα των 10 παικτών έδειξε χαρακτήρα και πήρε μία υπερπολύτιμη νίκη που τη διατηρεί στην κορυφή του Β' ομίλου της Super League 2 και σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της

Η Καλλιθέα των 10 παικτών πήρε μεγάλη νίκη (2-1) επί της Ηλιούπολης στο «Ελ Πάσο» διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της (+6 από τα Χανιά) όντας σταθερά στην κορυφή του Β’ ομίλου της Super League 2.

Ο Ματίγια από την άσπρη βούλα στο 36′ και ο Μουτίνιο με το γκολ της νίκης για την ομάδα του στο 60′ πέτυχαν τα τέρματα των γηπεδούχων, που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 47ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπουλούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Για την Ηλιούπολη που έμεινε στο -8 από την κορυφή αλλά παραμένει σε θέση πλέι οφ, ο Ντέντλερ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 40′.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Τσιβελεκίδης, Μεχίας, Γιεβρέμοβιτς (75′ Μαρόττα), Μπουλούλης, Σίλβα (46′ Μουστακόπουλος), Ματίγια, Ντεμέτριους (50′ Μανθάτης), Βασιλόγιαννης (89′ λ.τ Τσιντώνης), Κυνηγόπουλος (46′ Μουτίνιο), Λουκίνας.

Ηλιούπολη (Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Βενάρδος, Ράμος (81′ Κρέτση), Ασίγκμπα, Μπουσάι (54′ λ.τ Γκοτσούλιας), Μάντιτς (66′ Γιάννου), Παντελίδης (81′ Κόστα), Φρίμπονγκ, Φουρλάνος, Λατίνοβιτς (66′ Μπαρμπάρο), Ντέτλερ.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου

Διαγόρας – Ολυμπιακός Β’ 0-2
Γιούχτας – Αιγάλεω 2-0
Παναθηναϊκός Β’ – Χανιά 0-2
Ιωνικός – Παναχαϊκή 3-1
Athens Kallithea – Ηλιούπολη 2-1
Τηλυκράτης – Καλαμάτα 0-2

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς