26.1 C
Athens

Παπανικολάου: Κάθε τίτλος είναι σημαντικός, τον θέλουμε πάρα πολύ και θα παλέψουμε

Κάθε τίτλος είναι σημαντικός τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν πάρα πολύ τον τίτλο και θα παλέψουν για την κατάκτηση του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να ευχηθώ να έχουμε μια καλή διοργάνωση, καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Η υγεία είναι ένας σημαντικός παράγοντας, όπως ανέφερε και ο κόουτς Ζούρος αλλά και ο Σπανούλης. Οι εικόνες που θα μείνουν μετά το τουρνουά εύχομαι να είναι μόνο όμορφες. Και οι εικόνες που θα χαραχθούν κυρίως στις μνήμες μικρών παιδιών και θα τους βοηθήσουν να διαλέξουν τον δρόμο του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα, από την όμορφη πλευρά του.

Δεν υπάρχει στη ζωή ενός αθλητή που κάνει πρωταθλητισμό να διεκδικεί έναν τίτλο κα να τον θεωρεί αμελητέο. Κάθε τίτλος είναι σημαντικός, για αυτό παίζουμε, για να κερδίσουμε τίτλους και να πετυχαίνουμε στόχους και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε φορά. Είναι ένας τίτλος που θέλουμε πάρα πολύ, θα παλέψουμε για αυτόν, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, ειδικά σε ένα φορμάτ όπως αυτό που μπορεί να συμβούν τα πάντα. Λέμε για φαβορί, αλλά ξέρουμε πολύ καλά, και το έχει δείξει η ιστορία, ότι όλα παίζονται στις τέσσερις γραμμές και πρέπει να προσεγγίζεις κάθε κατάσταση με σεβασμό, για να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Εμείς θα ξεκινήσουμε την Παρασκευή κόντρα σε μια ομάδα η οποία έχει γερές βάσεις και κανόνες, νοοτροπία για να κέρδισε και όλα όσα πρέπει να έχει μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο, θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε αυτό που πρέπει μέσα στις τέσσερις γραμμές».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς