23.4 C
Athens

Γλυφάδα: Τέσσερις οι νεκροί από τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή, ανάμεσά τους ο δράστης

Τέσσερις νεκροί ο τραγικός απολογισμός της ένοπλης επίθεσης στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα, ανάμεσά τους και ο δράστης, που αυτοκτόνησε

Στους τέσσερις ανέρχονται οι νεκροί από τη σημερινή ένοπλη επίθεση στη ναυτιλιακή εταιρεία European Navigation στη συμβολή των οδών Φλέμινγκ και Αρτεμισίου στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης σκότωσε με κοντόκαννη καραμπίνα δύο άνδρες και μια γυναίκα, την ιδιοκτήτρια της εταιρείας και αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, τον γαμπρό της και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας και έναν καπετάνιο και έπειτα αυτοκτόνησε στο υπόγειο, όπου βρέθηκε νεκρός από τους άνδρες της ΕΚΑΜ.

Πρόκειται για 70χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος εργαζόταν ως επιστάτης στην εταιρεία πριν την πρόσφατη απόλυσή του. Ο ένοπλος μπήκε στις εγκαταστάσεις από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς διατηρούσε στην κατοχή του το χειριστήριο που του έδινε πρόσβαση στον στον χώρο.

Κατά την είσοδό του, φέρεται να είπε στον πρώτο υπάλληλο που συνάντησε πως «ήρθα ότι να ξεκαθαρίσω τους λογαριασμούς μου». Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο άτομα και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο.

Το όχημα του δράστη βρέθηκε δίπλα στο κτίριο και εντός του υπήρχε ένα περίστροφο.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στην επιχείρηση βγήκαν σώοι από το κτίριο.






ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς