19.7 C
Athens

«Ντόπες» από την Original ενόψει ΠΑΟΚ

Στα Σπάτα βρέθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ ώστε να ανεβάσουν την ψυχολογία των παικτών ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Η Original είχε προαναγγείλει ότι θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ώστε να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, οι οποίοι πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν το μεγάλο κυριακάτικο (20:30, FWS.GR) ντέρμπι των «δικεφάλων».

Μετά το τέλος της προπόνησης οι οπαδοί μίλησαν στους παίκτες των κιτρινόμαυρων, λέγοντας τους ότι δεν πρέπει να μείνουν στην ήττα από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, δίνοντας τους τεράστια ώθηση ώστε να φύγουν με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα τους τόνισαν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους μέχρι το τέλος της σεζόν για να πανηγυρίσουν και πάλι το πρωτάθλημα.

«Ψηλά το κεφάλι για την ήττα από τον Αγιαξ. ΑΕΚ σημαίνει ψηλά το κεφάλι πάντα. Εσείς κάνατε το αήττητο σερί 14 αγώνων, εσείς είστε οι πρωταθλητές. Και εμείς είμαστε μαζί σας και θα είμαστε συνεχώς μαζί σας, με εσάς και με τους προπονητές. Είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι και στο τέλος θα είμαστε αγκαλιασμένοι και πάλι στην οροφή του πούλμαν με το πρωτάθλημα. Δώστε τις απαντήσεις σας στο γήπεδο», ήταν τα λόγια των οργανωμένων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς