16.2 C
Athens

Λαμία – Αστέρας 2-1: Ανατροπή με ηγέτη Καρλίτος και προβάδισμα για πλέι οφ (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρλίτος, η Λαμία έφερε τούμπα το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και επικρατώντας με 2-1 πήρε μεγάλο προβάδισμα στη μάχη της εξάδας ανεβάζοντας τη μεταξύ τους απόσταση στους τέσσερις βαθμούς.

Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν γρήγορο προβάδισμα, όμως οι ισορροπίες άλλαξαν όταν στο 36ο λεπτό ο Ρουμπέν Γκαρθία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Αστέρας πήρε προβάδισμα στο 11′ με τον Καλτσά, ο οποίος μετά από πάσα του Μιριτέλο πλάσαρε σωστά για το 0-1.

Οι Φθιώτες ανέβασαν την απόδοση τους κυρίως μετά την αποβολή του Ρουμπέν Γκαρθία και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάρλιτος έφεραν τούμπα το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 68ο λεπτό με δυνατό σουτ και έφερε το ματς στα ίσια.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 78ο να πάρουν ξανά προβάδισμα όμως ο Μιριτέλο ήταν άστοχος από το σημείο του πέναλτι, με τη Λαμία να κερδίζει και αυτή με τη σειρά της τρία λεπτά και τον Καρλίτος να είναι εύστοχος για το τελικό 2-1.

ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1

Διαιτητής: Τσαγκαράκης

Κίτρινες: 76′ Σίντκλεϊ, 90′ Παπαδόπουλος / 14′ Γκαρθία, 56′ Άλβαρεζ, 79′ Καστάνιο

Κόκκινες: -/ 36′ Γκαρθία

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ (46’ Σίντκλεϊ), Νούνιες, Στάνκο (46’ Σλίβκα), Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (57’ Τόσιτς), Τσιλούλης (83’ Κορνέζος), Καρλίτος (83’ Μάλτσι)

Αστέρας Τρ. (Μ. Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία,Χουχούμης (82’ Μάντζης) Αλάγκμπε (82’ Γκος), Γιαμπλόνσκι (67’ Βαλιέντε), Μπαρτόλο (67’ Ζουγλής), Κρέσπι (39’ Άλβαρες), Καλτσάς, Μιριτέλο

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς