22.9 C
Athens

Ανσαριφάρντ: Ήρθα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, θα κάνω τα πάντα για το Κύπελλο

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ενσωματώθηκε στην αποστολή του Άρη και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (13/2).

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ιρανός επιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων πως ήρθε σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και πως θα δώσει τα πάντα για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με μεγάλη ιστορία και νιώθω χαρούμενος που ανήκω πλέον στο κλαμπ.

Μέσα στο γήπεδο θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την καινούργια μου ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Ξέρω που έρχομαι και τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Θα δώσω τα πάντα, ώστε να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Το Κύπελλο. Και στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Έχω αγωνιστεί στην Ελλάδα, ξέρω το πρωτάθλημα, γνωρίζω την ελληνική κουλτούρα και θα προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στο νέο μου περιβάλλον.

Είμαι έτοιμος να παίξω μόλις μου το ζητήσει ο προπονητής. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς