16.4 C
Athens

Μπόγρης: Αν είσαι Παναθηναϊκός οπαδός του Ομπράντοβιτς, τρέχει αίμα από τα μάτια σου

Ο Γιώργος Μπόγρης κλήθηκε να σχολιάσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ στο ΟΑΚΑ αλλά και το στυλ παιχνιδιού που επέλεξαν οι Πράσινοι, που όπως τόνισε αν είσαι οπαδός του «τριφυλλιού» από εποχές Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τρέχει αίμα από τα μάτια σου βλέποντας το «box and one» σύστημα σε όλο το παιχνίδι.

Παράλληλα, στην εκπομπή που παρουσιάζει στους «Betarades» στο Youtube, μίλησε ξανά με αποθεωτικά λόγια για τον Κέντρικ Ναν, τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο παίκτη της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μπλαζέ ο Παναθηναϊκός στην αρχή, είχε μπει δυνατά η Φενέρ γενικότερα. Αυτό δεν ίσχυε στην συνέχεια. Δεν είδαμε κανένα ιδιαίτερο ματς. Είδαμε αυτό το box and one σε όλο το παιχνίδι, που αν είσαι Παναθηναϊκός οπαδός του Ζέλικο, τρέχει αίμα από τα μάτια σου.

Από την άλλη, είδαμε ότι μπορεί να το κάνει αυτό γιατί υπάρχει ο Κέντρικ Ναν, ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Ωραίο step up από τον Καλαϊτζάκη και μπράβο στον κόουτς που τον εμπιστεύεται.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει επιθετικά περισσότερα από τον Χουάντσο. Ο Καλαϊτζάκης έδωσε σκληράδα στην άμυνα. Ο Ναν έπαιξε σοκαριστική άμυνα, μακρύ κορμί. Ο Μπιμπέροβιτς θα εξελιχθεί σε τοπ παίκτη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς