19 C
Athens

ΝΒΑ: Ο μυθικός Κάρι εκτέλεσε τους Σανς με επικό τρίποντο σε «νεκρό» χρόνο, τρομερό ντεμπούτο Μίτσιτς στους Χόρνετς

Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ buzzer-beater τρίποντο του Κάρι που «σκότωσε» τους Σανς στο φινάλε, αλλά και τα όργια του Μίτσιτς στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Χόρνετς

Ο Στεφ Κάρι απέδειξε ξανά ότι είναι από άλλον πλανήτη και με ένα μυθικό τρίποντο από τα 10 μέτρα «σκότωσε» τους Σανς σε νεκρό χρόνο για να χαρίσει μία πολύτιμη και αγχωτική νίκη (113-112) στους Γουόριορς.

Ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών, ο Στεφ Κάρι έκανε πράγματα και θαύματα σε ακόμη ένα παιχνίδι, καθώς μίλησε ξανά απ’ τα 10 μέτρα, πετυχαίνοντας στο φινάλε το νικητήριο τρίποντο της ομάδας του, στα μόλις 0.7″ που απέμεναν απ’ την λήξη του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΟΥ BUZZER-BEATER

Ο σούπερσταρ του ΝΒΑ και των Ουόριορς, ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 30 πόντους με 9/16 τρίποντα, ενώ από κοντά τον ακολούθησε για ακόμα ένα βράδυ ο Τζόναθαν Κουμίνγκα με 21 πόντους, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να προσθέτει 15 πόντους και 9 ασίστ. Ο Κλέι Τόμπσον έμεινε μόλις στους 5 πόντους με 2/10 σουτ!

Όσο για τους ηττημένους, ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 32 πόντους, ο Κέβιν Ντουράντ 24 πόντους (αλλά 10/25 σουτ) και ο Μπράντλι Μπιλ 15 πόντους (αλλά 7/16 σουτ).

ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΙΤΣΙΤΣ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΝΕΤΣ

Οι Χόρνετς επικράτησαν πιο εύκολα απ’ ό,τι περίμεναν των Γκρίζλις (115-106), με τον Βασίλιε Μίτσιτς να πραγματοποιεί το καλύτερο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.

Ο Σέρβος γκαρντ μετά την ανταλλαγή του από τους Θάντερ και θύμισε τον… Μίτσιτς της Αναντολού Εφές, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 18 πόντους με 6/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 9 ασίστ κα 3 λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές παρόλα αυτά ήταν ο Μάιλς Μπρίτζες, ο οποίος έβαλε 25 πόντους, ενώ ο Μπράντον Μίλερ πρόσθεσε άλλους 18.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς