20.9 C
Athens

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Σπουδαία νίκη με δέκα παίκτες και στροφή στο Κύπελλο για τα ακόμα πιο σπουδαία

Ο Παναιτωλικός πέτυχε μια από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν επικρατώντας με 1-0 του Ατρομήτου στο Αγρίνιο λίγες μέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη στο ίδιο γήπεδο. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη άντεξε στην πίεση παρότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 30′ και με το γκολ του Καρέλη πανηγύρισε μια νίκη που τη βγάζει από περιπέτειες και της επιτρέπει να δει με μεγαλύτερη ηρεμία τα επόμενα.

Η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε στο 24ο λεπτό όταν ο Πέρες έβγαλε κάθετη πάσα στον Καρέλη που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψυχραιμία έγραψε το 1-0 με το γκολ αυτό να αποδεικνύεται χρυσάφι.

Το πλεονέκτημα έμοιαζε να εξανεμίζεται στο 30′ όταν ο Οικονόμου αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Έντερ με τις τάπες.

Ο Παναιτωλικός δεν έκλαψε τη μοίρα του και περιόρισε πολύ σημαντικά τα ατού του Ατρομήτου, ο οποίος είχε τις μεγαλύτερες φάσεις του στο δεύτερο μέρος.

Ο Αντζιέλσκι και ο Βαλένσια με άστοχες κεφαλιές δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν την ώρα που ο Παναιτωλικός άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 71′ με το χαμένο τετ α τετ του Λιάβα αλλά και το σουτ του Χουάνπι στο 82′.

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

Σκόρερ: 24′ Καρέλης

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Κόκκινη: 30΄ Οικονόμου

Κίτρινες: Μλάντεν, Στάγιτς / Τζαβέλλας, Αγκιμπού Καμαρά, Έντερ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μαυρίας (75΄ Χουάνπι), Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Τορεχόν, Πέρεθ (75΄ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (36΄ Μαλής), Ντουάρτε, Ντίας (68΄ Λιάβας), Καρέλης (68΄ Ζοάο Πέδρο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (77΄ Τριμμάτης), Τσακμάκης (46΄ Αγκιμπού Καμαρά), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (77΄ Αθανασίου), Κούντε, Γιουμπιτάνα (68΄ Βέργος), Έντερ, Ρομπάιγ (77΄ Ντιρκς), Αντζιέλσκι, Βαλένσια

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς