19.9 C
Athens

Φεράρι: Να κερδίσουμε τον ΠΑΣ για να είναι καλή η ατμόσφαιρα ενόψει Παναιτωλικού

Στα κανάλια Novasports μίλησε ο Φράνκο Φεράρι ενόψει της σημερινής (10/2) εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο μπακ του Άρη τόνισε μεταξύ άλλων πως η νίκη είναι σημαντική ώστε να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα ενόψει του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ισοπαλία με Πανσερραϊκό:

«Το αφήσαμε πίσω μας, δεν ήταν καλό που δεχθήκαμε την ισοφάριση στο τέλος, αυτά τα πράγματα δυστυχώς συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας τα Γιάννενα και πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το μάθημα που πήραν από αυτό το ματς:

«Το παιχνίδι δεν τελειώνει μέχρι να σφυρίξει τελευταία φορά ο διαιτητής».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ:

«Αυτά τα παιχνίδια κάποιες φορές είναι τα πιο επικίνδυνα, πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Χρειάζονται τη νίκη και πρέπει να πάμε να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι με συγκέντρωση. Πιθανόν να υπάρξει κάποιο ροτέισον λόγω το αγώνα της Τρίτης».

Για το αν μία ενδεχόμενη νίκη επί του ΠΑΣ θα δώσει κίνητρο ενόψει κυπέλλου:

«Είναι σημαντικό να κερδίσουμε το Σάββατο, θα μείνουμε 3-4 μέρες στα Γιάννενα. Κερδίζοντας το Σάββατο θα έχουμε θετική σκέψη και καθαρό μυαλό, θα είναι καλή η ατμόσφαιρα και θα μπορέσουμε να προετοιμαστούμε πνευματικά για το παιχνίδι της Τρίτης».

Για το πώς με βάση την εμπειρία του ο Άρης πρέπει να διαχειριστεί τoυς δύο επερχόμενους αγώνες:

«Tα πράγματα είναι απλά, σκεφτόμαστε το πρώτο παιχνίδι, να πάνε όλα καλά το Σάββατο και μετά έχουμε χρόνο για να σκεφτούμε το δεύτερο παιχνίδι το κυπέλλου. Βήμα βήμα να έχουμε το μυαλό μας συγκεντρωμένο σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς