23.3 C
Athens

Ο τελικός του Μουντιάλ… στοιχειώνει τον Κολό Μουανί: «Θα είμαι πάντα αυτός που έχασε την ευκαιρία»

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό της παράτασης του τελικού του Μουντιάλ συνεχίζει να στοιχειώνει τον Κολό Μουανί.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν αυτός που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το τέρμα που θα χάριζε στη Γαλλία το δεύτερο σερί Παγκόσμιο Κύπελλο όμως νικήθηκε από τον Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Το γεγονός αυτό τον στοιχειώνει ακόμα, με τον ίδιον να μιλάει για αυτό σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναλυτικά όσα είπε: «Θα είμαι πάντα ο τύπος που έχασε την ευκαιρία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή είναι η ζωή. Ακόμη και όταν τελειώσει η καριέρα μου, ο κόσμος θα εξακολουθεί να μιλά για αυτό. Προφανώς είμαι ακόμη απογοητευμένος με αυτήν την αποτυχία», σχολίασε ο 25χρονος άσος και πρόσθεσε: «Εάν είχα σκοράρει, θα είχαμε πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό είναι τρελό. Δεν έχω καν τα λόγια να το εξηγήσω. Είναι απλά απίστευτο. Θα είχα ξαναφέρει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Γαλλία. Θα ήμουν το «αστέρι» και ειλικρινά, δεν νομίζω ότι θα μου άρεσε. Αυτό δεν πρέπει να είναι εύκολο να το αντέξουμε. Το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Champions League είναι τα καλύτερα τρόπαια. Ελπίζω να κερδίσω αυτά τα τρόπαια στο μέλλον».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς