19.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Για την επιστροφή στις νίκες υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ υπό το βλέμμα του νέου προπονητή, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που θα βρεθεί στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» και θα πιάσει δουλειά από Δευτέρα - Τα πλάνα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλο για την επιστροφή στις νίκες πριν την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με τη Φερεντσβάρος

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (10/2, 17:30) τον ΟΦΗ και μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες πριν την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με τη Φερεντσβάρος (15/2) με στόχο την πρόκριση στους «16» του Conference League. Όλα αυτά υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που θα φτάσει σήμερα στη χώρα μας.

Ο Βάσκος τεχνικός, που έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ώρες και αφού φυσικά συναντηθεί με τους ανθρώπους των Ερυθρολεύκων θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Ο 62χρονος θα πιάσει δουλειά από Δευτέρα (12/2), με τους Πειραιώτες να έχουν σήμερα στον πάγκο τους ως υπηρεσιακό τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο που καταστρώνει τα πλάνα του με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ελ Αραμπί και Ρέτσο, την ώρα που στην αποστολή βρίσκονται τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Βέζο και Καμπράλ.

Παρόλα αυτά δύσκολα θα βρεθεί κάποιος από τους δύο στη βασική ενδεκάδα, με τον Συλαϊδόπουλο να φαίνεται πως έχει καταλήξει στους Ντόη και Κάρμο. Πασχαλάκης, Ροντινέι και Ορτέγκα μένουν στις θέσεις τους, ενώ στο κέντρο θα βρεθούν πιθανότατα οι Όρτα, Τσικίνιο και Αλεξανδρόπουλος.

Μπροστά ο Ελ Κααμπί θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ενώ στα άκρα θέση θα πάρουν οι Μασούρας και Ποντένσε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς