17.8 C
Athens

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ενάντια στη βία – Διά βίου αποκλεισμός στον οπαδό που επιτέθηκε σε διαιτητή»

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επαναλαμβάνει πως «έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι ενάντια στη βία» και για αυτό αφαιρεί από οπαδό το εισιτήριο διαρκείας του και τον αποκλείει διά βίου από το ΟΑΚΑ μετά τη λεκτική επίθεση που έκανε σε διαιτητή

Το εισιτήριο διαρκείας στον οπαδό που έκανε λεκτική επίθεση κατά τη διάρκειας της 4ης περιόδου του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε αφαιρεί άμεσα ο Παναθηναϊκός.

Η πράσινη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και καταδίκασε τη συγκεκριμένη πράξη, τονίζοντας πως ο συγκεκριμένος οπαδός δεν θα ξαναβρεθεί στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR τάσσεται διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή βίας, όπως έχει πολλάκις αποδείξει με τη στάση της.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοί μας ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετική, γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Είναι αυτονόητο πως καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση που δέχθηκε ένας εκ των διαιτητών της αναμέτρησης από έναν «φίλαθλο». Είναι αυτονόητο πως δεν θα επιτρέψουμε σε έναν άνθρωπο να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα του συνόλου του κόσμου μας.

Είναι επίσης αυτονόητο πως του αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και η είσοδός του στο ΟΑΚΑ απαγορεύεται δια παντός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς