16.8 C
Athens

Επίσημο: Στον πάγκο του ΠΑΟΚ ως το 2027 ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Έπεσαν οι υπογραφές και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ ως το 2027, αποτελώντας τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα κάθεται και τα επόμενα χρόνια ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η συμφωνία της διοίκησης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με τον Ρουμάνο είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό και την Παρασκευή (9/2) επισημοποιήθηκε.

Ο Ρουμάνος κόουτς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που τον κρατά στην Τούμπα ως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ρουμάνος θεωρείται ήδη ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του Δικεφάλου, έχοντας οδηγήσει την ομάδα σε ένα πρωτάθλημα τη σεζόν 2018-19, δύο Κύπελλα και φυσικά την παρουσία στους «8» του Conference League πρόπερσι.

Στο σήμερα, ο ΠΑΟΚ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ενώ συνεχίζει και στην Ευρώπη («16» του Conference).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Κάποιες σχέσεις ξεπερνούν το ίδιο το άθλημα. Κάποιες σχέσεις γίνονται σχέσεις ζωής. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι τις 30.06 του 2027.

Ήρθε στην ομάδα το μακρινό πλέον 2017. Κατέκτησε τα πάντα. Δύο συνεχόμενα νταμπλ, εντός γηπέδου, νίκες ρεκόρ. Έφυγε, αλλά η καρδιά του ήταν πάντα εδώ. Επέστρεψε και συνέχισε να γράφει ιστορία. Έσπασε κάθε ρεκόρ, ομαδικό κι ατομικό, έφτασε την ομάδα σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι έχτισε έναν εντυπωσιακό ΠΑΟΚ.

Η θέληση ήταν αμοιβαία εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ο προπονητής του Δικεφάλου μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

In Razvan we trust…»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς