21 C
Athens

Αναστόπουλος: Όχι έξι, μπορεί να αλλάξει και 36 προπονητές ο Ολυμπιακός, ο Μαρινάκης θα διαλέξει τον καλύτερο

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε τη νέα αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό ο Νίκος Αναστόπουλος που τόνισε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη πως «χρειάζεται να έχεις ψυχή για να διώξεις έκτο προπονητή»

Όσο ιδιαίτερος και ξεχωριστός ήταν εντός γηπέδων άλλο τόσο είναι κι εκτός αυτών ο Νίκος Αναστόπουλος, που αγαπά και υποστηρίζει τον Ολυμπιακό με όλη του την καρδιά και το δείχνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

Αυτή τη φορά, ο θρύλος των Ερυθρολεύκων, μίλησε στον Ρ/Σ «Metropolis» στη Θεσσαλονίκη σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο την απόφαση για τη νέα αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό, τονίζοντας για τον Βαγγέλη Μαρινάκη πως «χρειάζεται να έχεις ψυχή για να διώξεις έκτο προπονητή» ενώ πρόσθεσε ότι «όχι έξι, μπορεί να αλλάξει και 36, αν δεν κάνει κάποιος καλά τη δουλειά του πρέπει να φύγει».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νέα αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό:

«Οι προπονητές φεύγουν επειδή δεν μπορούν να φύγουν οι ποδοσφαιριστές. Εφόσον κρίνει ο πρόεδρος ότι αυτόν που του επέλεξαν οι αρμόδιοι δεν κάνει, γιατί να μην τον αλλάξει; Όχι έξι, μπορεί να αλλάξει και 36, αν δεν κάνει κάποιος καλά τη δουλειά του πρέπει να φύγει. Αυτός που έφερε ο Μαρινάκης, ήταν αυτός που έφερε τον προπονητή, όπως και τον προηγούμενο και κατά τη γνώμη μου καλά έκανε και τον έδιωξε. Για να διώξεις τον 6ο προπονητή χρειάζεται να έχεις ψυχή».

Για τις μεταγραφές που γίνονται:

«Αυτοί οι 70 παίκτες που έχουν έρθει, είναι επιλογές των προπονητών που έχουν αλλάξει. Με το ”εάν” δεν κάνεις τίποτα, με το ”εάν” δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα στο ποδόσφαιρο. Ο Μαρινάκης μετά από αυτή την επιλογή θα διαλέξει τον καλύτερο και θα τον πληρώσει αδρά. Έφερε στον Ολυμπιακό τον Κοδρόν με δύο εκατομμύρια ευρώ ανά έτος, για τη γνώμη του ήταν ο καλύτερος, του ζήτησε να φέρει προπονητή και παίκτες, δεν του έκαναν και τους άλλαξε. Στις μεγάλες ομάδες , δεν μπορείς να περιμένεις, έχουν φτιαχτεί έτσι να λένε ”εδώ και τώρα θέλω το πρωτάθλημα. Ποιος ήταν ο Μαρτίνς όταν ήρθε; Τον ήξερε η μάνα του; Ο Μαρινάκης του έδωσε τα εχέγγυα για να πάρει τους παίκτες που ήθελε και να πετύχει όσα πέτυχε σε βάθος χρόνου».

Για το πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα πλέι οφ, πέρσι η ΑΕΚ πίστεψε με διαφορά 8 πόντων και πήρε το πρωτάθλημα. Όλα γίνονται, προβάδισμα υπάρχει, να τα λέμε όλα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Ο Λουτσέσκου δείχνει με τα αποτελέσματα του ότι είναι ο ιδανικός προπονητής για τον ΠΑΟΚ και φαίνεται αυτό στο γήπεδο. Διόρθωσε την περσινή και την προπερσινή αστάθεια που είχε με παίκτες που ήρθαν, γιατί δεν είναι μάγος ο προπονητής , χρειάζεται και παίκτες».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ:

«Είναι ένα ντέρμπι που θα κριθεί στη λεπτομέρεια. Είναι πάρα πολύ καλή η ΑΕΚ απέναντι σε έναν πολύ καλό ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση θα κριθεί στην πίεση και στο παιχνίδι του χώρου του κέντρου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς