28 C
Athens

Κάνααν: Θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν πέρσι, ο Ράιτ μας κάνει να δείχνουμε καλύτεροι

Ο Αϊζέια Κάνααν έκανε σπουδαία εμφάνιση στη νίκη του Ολυμπιακού στην Ισπανία απέναντι στη Βαλένθια και μιλώντας στη NOVA υποστήριξε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα.

Ο Αμερικανός ζήτησε ενότητα και υπογράμμισε πως ο Ράιτ δίνει ενέργεια και κάνει τους συμπαίκτες του να μοιάζουν καλύτεροι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δείξαμε χαρακτήρα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Θα υπάρξουν δυσκολίες, κάθε ματς είναι μια σκυλομαχία. Όσο μένουμε ενωμένοι και πιστοί στις αρχές μας θα έχουμε τις ευκαιρίες μας για νίκες.

Το ζήτημα σήμερα ήταν η άμυνα να γίνει επίθεση. Έπρεπε να βγούμε πιο επιθετικά και να βρούμε εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν πέρσι στο τέλος της σεζόν, στον τελικό. Έχουμε κάποιους τραυματίες, ελπίζω να έχουμε επιστροφές στο κενό διάστημα.

Ο Ράιτ παίζει με ενέργεια και σκληράδα. Έχουμε εκτός τους Φαλ και Μιλουτίνοφ. Βγάζει πάθος, είναι πολεμιστής και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας. Προσπαθώ να του μιλάω και να του δίνω συμβουλές. Μας κάνει να δείχνουμε καλύτεροι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς