19 C
Athens

Σύνδεσμοι οπαδών ΠΑΟΚ: «Τέλος το παραμύθι με τις διαιτησίες, το πρωτάθλημα θα παιχτεί στις 4 γραμμές»

Σε ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι των οπαδών του ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα κάνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να ακολουθήσουν με μηχανοκίνητη πορεία -που δεν θα έχει προηγούμενο- την αποστολή του Δικεφάλου πριν το κυριακάτικο (11/2) ντέρμπι με την ΑΕΚ, τονίζοντας παράλληλα πως το πρωτάθλημα θα κριθεί εντός των τεσσάρων γραμμών κι όχι μέσω VAR ή δικαστικών αιθουσών με ξεκάθαρες σπόντες για την Ένωση και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

«Μετά και την κυριακάτικη παντελονάτη νίκη της ομάδας μας κόντρα σε όλους και σε όλα που μας κράτησε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος εφιστούμε την προσοχή στους πάντες πως αυτό το παραμύθι με τις διαιτησίες τελειώνει εδώ.

Το πρωτάθλημα θα παιχτεί εντός των 4 γραμμών και όχι στις επινοήσεις των var ή σε δικαστικές αίθουσες (αγαπημένη τακτική κάποιων).

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, για αυτό λοιπόν καλούμε σύσσωμο όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. την Κυριακή 11/2 για μια μηχανοκίνητη πορεία που δε θα έχει προηγούμενο.

Είναι το τελευταίο ματς που η ομάδα δε θα μας έχει δίπλα της στις κερκίδες για αυτό και το πρώτο γκολ το βάζουμε εμείς στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 17.15.

Υ.Γ: Πρωτάθλημα φέτος ο Π.Α.Ο.Κ.».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς