23.3 C
Athens

Sport: «Αυτός είναι ο βασικός υποψήφιος για αντικαταστάτης του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα»

Ο Τσάβι μετράει μέρες πλέον στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, που έχει «σταμπάρει» ήδη τον επόμενο προπονητή της, αν και αναμένεται να έχει ισχυρό ανταγωνισμό το ερχόμενο καλοκαίρι

Σε ρεπορτάζ της η καταλανική «Sport» παρουσίασε τον βασικό υποψήφιο για να αναλάβει τα ηνία της Μπαρτσελόνα από το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν δεδομένα και αμετάκλητα θα αποχωρήσει από τον πάγκο των Μπλαουγκράνα ο Τσάβι.

Οι εξελίξεις στην Μπάρτσα είναι ραγδαίες κι ενώ οι στόχοι της σεζόν ένας ένας εξανεμίζονται, η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα στον σύλλογο που αρχίζει και τελειώνει με την κουβέντα για τον προπονητή.

Όπως όλα δείχνουν, αυτός που βρίσκεται ψηλότερα στη λίστα των Καταλανών είναι ο Μίτσελ της θαυματουργής Τζιρόνα!

Ο Μίτσελ Σάντσες, όπως είναι το όνομά του, αποτελεί έναν προπονητή, οι ιδέες αλλά και η δουλειά του οποίου δεν περνούν απαρατήρητες, με την Μπαρτσελόνα να τον έχει καιρό στα «ραντάρ» της, αλλά να μην είναι η μόνη.

Ισπανικές φήμες εμπλέκουν και τις Τσέλσι και Λίβερπουλ στη διεκδίκησή του, αν και ο ίδιος αυτή την περίοδο έχει το μυαλό του μόνο στην πορεία της Τζιρόνα, που πάει φουλ για πρωτάθλημα με φόντο το ντέρμπι τίτλου κόντρα στη Ρεάλ το ερχόμενο Σάββατο (10/2).

Πάντως, το όνομά του «παίζει» δυνατά για τους Μπλαουγκράνα, που θέλουν να συμφωνήσουν από τώρα μαζί του για το καλοκαίρι για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως πριν από την επόμενη σεζόν των ριζικών αλλαγών στο κλαμπ…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς