18 C
Athens

«Για πάντα στις καρδιές μας»: Η συγκινητική ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της θύρας 7

Μετά το υπέροχο βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7, το δικό της συγκινητικό μήνυμα έστειλε και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, που απόψε θα αγωνιστεί με τις μαύρες φανέλες κόντρα στη Βαλένθια σε ένδειξη πένθους

Σήμερα (8/2) συμπληρώνονται 43 χρόνια από τη «μαύρη» τραγωδία της θύρας 7 όπου 21 παιδιά έχασαν άδοξα τη ζωή τους φορώντας το κασκόλ του Ολυμπιακού.

Φυσικά, η ερυθρόλευκη οικογένεια δεν τους ξεχνά και δεν πρόκειται να τους ξεχάσει ποτέ τιμώντας τα 21 θύματα με σεβασμό και αγάπη. Αιώνια αγάπη.

«Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ»: Το συγκλονιστικό βίντεο του Ολυμπιακού για την τραγωδία της Θύρας 7

Μετά το υπέροχο βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη μνήμη αυτών των παιδιών, το δικό της συγκινητικό μήνυμα έστειλε και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αναρτώντας μία φωτογραφία στην οποία αναγράφεται «Θύρα 7, 8.2.81, Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε!», συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα στα αγγλικά: «Για πάντα στις καρδιές μας».

Σημειώνεται πως οι Ερυθρόλευκοι δεν ξεχνούν αυτή τη μαύρη μέρα και το δείχνουν στην πράξη, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να φοράει τις μαύρες φανέλες στη μνήμη τους στην κρίσιμη αναμέτρηση αύριο στην Ισπανία κόντρα στη Βαλένθια.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς