22.4 C
Athens

Καστρίτης: Τι να πω εγώ για τον τεράστιο Νίκο Γκάλη; Σημαντική η παρουσία του

Δεν κρυβόταν η χαρά του Γιάννη Καστρίτη μετά τη νίκη του Άρη επί της Τρέντο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του EuroCup.

Οι Κίτρινοι πήραν ακόμη μία νίκη με φόρα από το σπουδαίο αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και ετοιμάζονται για το ντέρμπι της Basket League την Κυριακή (11/2) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς τερμάτισαν στην 5η θέση του ομίλου και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας την ουκρανική Προμετέι.

Στις δηλώσεις του ο Γιάννης Καστρίτης ρωτήθηκε και για τη σημερινή παρουσία του Νίκου Γκάλη στις κερκίδες του γηπέδου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ήταν σημαντική για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για να είμαι ειλικρινής ήταν τόσο ρευστή η κατάσταση και στους δύο ομίλους και δεν μπήκα σε διαδικασία να δω τις ισοβαθμίες και τις βαθμολογίες. Προφανώς έχουμε εικόνα για όλες τις ομάδες, ξέρουμε ότι η Προμετέι είναι δυνατή και ποιοτική αλλά είναι υπερβολικά νωρίς να βάλουμε στο κάδρο αυτό το παιχνίδι όταν έχουμε άλλα μπροστά μας.

Δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί, ίσως είναι άδικο που δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε λόγω των αγώνων που ακολουθούν αλλά αυτή είναι η αθλητική ζωή. Κανείς δεν μπορεί να πάρει από τα χέρια μας την περηφάνια και το αντίστοιχο συναίσθημα της ικανοποίησης. Χαίρομαι γι’ αυτά που έχουμε πετύχει ως κλαμπ, για τα παιδιά, για τον κόσμο για όλο τον οργανισμό».

Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη: «Tι να πω εγώ για τον τεράστιο Νίκο Γκάλη. Είναι σημαντική η παρουσία του για μας. Ήταν εξίσου εκπληκτική η παρουσία του κόσμου και αυτό που έγινε με τα διαδοχικά σολντ άουτ».

Τέλος, για τη διαχείριση που έπρεπε να κάνουν οι παίκτες του μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «είναι μια διαδρομή που πρέπει να την περπατήσεις. Προσπαθούμε να είμαστε ίδιοι κάθε μέρα. Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού συζητήσαμε και είπαμε ότι έχουμε άλλο παιχνίδι μπροστά μας για να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να παρουσιαστούμε έτσι όπως έπρεπε. Μας αρέσει αυτό που ζούμε και δεν θέλουμε να τελειώσει αυτό που ζούμε.

Ήταν πρωτόγνωρο για τα παιδιά και το απόλαυσαν. Θα έλεγα ότι εισέπραξαν έξτρα κίνητρο για να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να ξοδέψουμε ακόμη περισσότερη ενέργεια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς