19.9 C
Athens

Αυτή είναι η εξήγηση του Μέσι για την απουσία του από το φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι στο Χονγκ Κονγκ

Η απουσία του Λιονέλ Μέσι από το φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι στο Χονγκ Κονγκ άφησε χιλιάδες φιλάθλους στη χώρα της Ασίας με το παράπονο παρότι χρυσοπλήρωσαν τα εισιτήρια, ωστόσο ο Αργεντινός σούπερ σταρ έδωσε την εξήγησή του και δήλωσε λυπημένος που δεν μπόρεσε να κάνει το χατίρι των Ασιατών στο ματς με την Βίσελ Κόμπε.

«Στο Χονγκ Κονγκ, είχαμε μια ανοιχτή προπόνηση και βγήκα επειδή υπήρχε τόσο πολύς κόσμος εκεί και υπήρχε μια κλινική για παιδιά και ήθελα να είμαι εκεί και να συμμετάσχω. Όμως η αλήθεια είναι ότι η ταλαιπωρία ήταν ακόμα εκεί και μου ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παίξω. Μπορώ να καταλάβω ότι ο κόσμος το περίμενε με ανυπομονησία και ελπίζω ότι θα υπάρξει άλλη μια ευκαιρία για μένα να παίξω στο Χονγκ Κονγκ», σχολίασε ο Μέσι για το παιχνίδι που έχασε και τον κόσμο που ήθελε να τον δει.

«Δεν ξέρω (σ.σ. για το φιλικό απέναντι στην Βίσελ Κόμπε), θα πρέπει να δούμε πώς θα πάει στην προπόνηση σήμερα. Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρω ή όχι, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα από ότι πριν από λίγες μέρες και θέλω πολύ να μπορέσω να παίξω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς